Vilka vi är

Indealsia är ett bolag som förvaltar och utvecklar reala tillgångar i urbaniserade områden och i orter med större efterfrågan än utbud. Vi är en del av Pontariuskoncernen, som utgör en av Nordens ledande samhällsbyggnadskonsulter, och verkar globalt.

Koncernens historia började år 2006 med utveckling av flygplatser och hamnar, för att sedan fortsätta inom väg-, spår- och fastighetsbranscherna. Tillsammans integrerar vi affärsutveckling, finans, juridik, management och teknologi med ett holistiskt synsätt. Pontarius planerar, projekterar, byggleder, samt förvaltar och förädlar infrastruktur- och fastighetsprojekt – alltid med omsorg för vägen människor emellan.

Indealsia påverkar hela samhällsbyggnadskedjan, från tidig planering till drift- och underhållsfasen, på både på operativ och strategisk nivå.

Vi på Indealsia utvecklar samtidens och framtidens livsmiljöer, där samhällsnytta och hållbarhet går hand i hand med sund affärsmässighet och tillväxt.

Detta är mer än en ambition; det är Indealsias löfte. Ett löfte som tydligt avspeglas i vårt bolagsnamn och tar avstamp i antikens Egypten. Urkraften Sia var, enligt de gamla egyptierna, förkroppsligandet av intuitionen, som hjälper människan att ta kloka beslut, och av uppfinningsrikedomen, som möjliggör människans kreativitet och organisationsförmåga.

Under antiken var Sia kunskapens och moralens urkraft. Idag är Sia Indealsias affärsmässiga ledstjärna.

Koncernen har

  • 350

  • kunder inom stat, kommun och privat sektor.

 
  • 1 200

  • pågående uppdrag inom infrastruktur och fastigheter.

 
  • 50

  • geografiska marknader som vi verkar på.

 
  • 75

  • konsulter.

 

Det här är vi

Vi består av 75 specialister inom samhällsbyggnad med kompetens inom flyg, hamn, väg, spår och fastighet med integrerad juridik, finans och kapitalförvaltning. Bland oss finns civilingenjörer, projektörer, ekonomer, jurister, humanister och landskapsarkitekter. Tack vare vårt breda team kan vi skapa anpassade strukturer för varje projekt.

Styrelse Pontariuskoncernen grundades år 2006 av Johan Odeberg och Johann Rollén. Indealsias styrelse består idag av Johan Odeberg, Johann Rollén och Tuire Niemi. Bolagets revisor är Fredrik Sjödén på KPMG

 

 

Indealsia skänker genom Barnfonden solcellslampor till barn på den Indiska landsbygden. Med solcellslampor kan barn och familjer ha ljus i hemmet även efter mörkrets inbrott. Även dagtid kan det var för mörkt inomhus för att lära då många hus har få eller helt saknar fönster.

Barnen vi jobbar med är ivriga att lära och lampan gör det möjligt för dem att göra sina läxor och läsa böcker hemma. På landsbygden saknas ofta gatubelysning och den bärbara lampan gör det säkrare för både barn och vuxna att vistas utomhus på kvällen.

Lampan laddas med solenergi på dagen för att sedan användas efter mörkrets inbrott. Bra för barnen- bra för klimatet.

Anmäl dig till nyhetsutskick


Prenumerera på våra nyhetsutskick och kommande seminarium och föredrag.

Obligatoriskt